Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija,objava, prenos) mora biti kot vir naveden PENZION NA MEJI, MARKO MEZGEC S.P..

Varovanje zasebnosti

PENZION NA MEJI, MARKO MEZGEC S.P. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Omejitev odgovornosti

To spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o PENZION NA MEJI, MARKO MEZGEC S.P.. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. PENZION NA MEJI, MARKO MEZGEC S.P. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in za njihovo vsebino ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

PENZION NA MEJI, MARKO MEZGEC S.P. bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

PENZION NA MEJI, MARKO MEZGEC S.P. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Les produits du bois

Le propriétaire de la Pension Na Meji est un grand amoureux de la nature, des arbres et du bois. Il recherche et sélectionne des pièces d'arbres rares et inhabituelles.

Lire la suite

Rencontrez Pivka et ses environs

Pension "Na meji" vous invite à embrasser la paix et de détente

 

Forfaits d'aventure Conseils pour les voyages

Penzion "Na Meji"

Marko in Jure Mezgec
Trnje 1
6257 Pivka
Slovenija